DESPRE NOI

Cine suntem:

Un birou de proiectare arhitectura, infiintat in anul 2011 si indrumat de arh. Dieaconescu Catalin, un arhitect cu o experienta de peste 11 ani in servicii de proiectare cu specific rezidential, industrial si birouri.

Echipa noastra, compusa din arhitecti, ingineri structuristi si ingineri de proiectare in instalatii, cu experienta solida in domeniul proiectarii, ofera servicii de proiectare pentru orice tip de program de arhitectura.

Viziunea noastra:

Constructiile sunt menite sa dainuiasca peste generatii, astfel incat valoarea lor functionala si estetica transcede viata de zi cu zi a beneficiarilor  directi.

Fiecare spatiu construit deserveste in primul rand initiatorul, dar concomitent are si o contributie importanta  la starea de spirit generala, atmosfera si estetica urbana.

Astfel, proiectarea si punerea in opera reprezinta in primul rand un act de responsabilitate, un drum  ce trebuie parcurs cu grija, implicare si atentie la detalii, fara compromisuri sau improvizatii, atat de catre noi ,ca proiectanti, cat si de catre beneficiar .

Telul nostru este ca prin proiectele propuse sa aducem un plus de valoare, de estetica si confort, atat pentru initiatorii lor  cat si pentru mediul construit in care vor fi implementate .

arhitect

Contact

Ce Facem:

Solutii create doar pentru tine.

Asa cum fiecare om este unic in felul sau, fiecare proiect este unic, incepand cu particularitatile terenului pe care vei construi  si terminand cu asteptarile tale estetice si functionale. Credem ca este important ca tu sa te regasesti in aspectul si functionalitatea spatiului tau, si de aceea un aspect important in derularea procesului de proiectare este identificarea cat mai corecta a dorintelor si asteptarilor  tale. Scopul nostru este sa cream un ambient  personalizat, special creat pentru tine, in care suntem siguri ca te vei simti cu adevarat acasa si de care nu te vei plictisi.

Solutii optimizate.

Solutiile noastre completeaza viziunea ta. Concepem spatiile la potentialul lor maxim, gasind  solutii ingenioase si adesea surprinzatoare, raportate adesea la  terenul existent, la limitarile impuse. Avem experienta necesara pentru   a obtine maximul de randament din orice spatiu, determinarea de a gasi solutii chiar si atunci cand rezolvarea nu pare posibila.

Cum Facem:

Solutii complete.

Cu ajutorul echipei noastre, compusa din arhitecti, ingineri structuristi si ingineri de proiectare in instalatii , vei beneficia de un proiect complet, realizat de o echipa de profesionisti, cu o experienta solida in domeniul proiectarii.

Suntem alaturi de tine.

Pe tot parcursul derularii  acestui proces complex vei avea alaturi un partener cu experienta, obisnuit sa gestioneze situatii dificile, un partener care iti ofera o viziune moderna pe care sa-ti pui amprenta personala, un partener alaturi de care poti fi sigur ca vei duce lucrarea la bun sfarsit.